FacebookYoutube
НУ "Васил Левски"
Иновативно начално училище в град Габрово
Основно меню

Летни занимания

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

За седма година Община Габрово и учебните заведения в града организират „Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас, с начална дата 22 юни и продължаващи и през месец юли 2020 г. Всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. За учениците ще се грижат учителите от съответното учебно заведение. Заниманията ще се провеждат от 8.00 до 17.00 часа, като присъствието може да бъде за по-кратък период, определен от родителя.

Всички училища ще се включат в инициативата, някои от тях - с различна ангажираност във времето, за което можете да получите информация в самото училище.

Спортните клубове са поканени да участват в заниманията, като ще организират спортни и тренировъчни дейности за децата.

И това лято ще се проведат излети сред природата, посещения на музеи, библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси.

Записването ще става онлайн в електронната страница на Община Габрово

https://survey123.arcgis.com/share/a9ae767bbac843f1a8cbb43a8bb5987f?portalUrl=https://gishub.gabrovo.bg/arcgis - необходите документи за записване можете да попълните в тази електронна форма

или на място в училище:  заявление и декларация.

За повече информация може да се обадите на Г. Умникова до 19 юни 2020 г.: тел. 066/818 319; 0878 682 479 или на място в Община Габрово, дирекция „Образование и социални дейности“, стая № 6.