FacebookYoutube
НУ "Васил Левски"
Иновативно начално училище в град Габрово
Основно меню

Прием и обучение

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Община Габрово Ви информира, че Централизираната система за прием в първи клас (https://priem.gabrovo.bg/) ще бъде отворена за регистрация в 11:00 часа на 27 май 2021 г. Ще имате възможност да регистрирате Вашето дете до 23:59 часа на 31 май 2021 г.

При затруднения с регистрацията, можете да се обръщате за съдействие към всички училища в Габрово (начално, основни и средни общообразователни) и към Дирекция „Образование и социални дейности“ на Община Габрово.

В събота, 29.05.2021 г., ще има дежурни учители във всички училища от 8:30 до 14:00 часа, а в Община Габрово от 8:30 до 17:00 часа. Дежурният служител в Община Габрово ще Ви посрещне на служебния вход на сградата, след обаждане на телефон 066/818 319.

     На сайта на Община Габрово https://gabrovo.bg можете да видите Графика на дейностите по приема в първи клас и ръководство за регистрация на бъдещ първокласник.

                За допълнителна информация можете да се обръщате към следните експерти от Дирекция „Образование и социални дейности“ на Община Габрово:

  • Габриела Умникова – стая №6, тел.: 066 818 319
  • Петя Стефанова – стая №5, тел.: 066 818 343
  • Катя Робова – стая №4, тел.: 066 818 381

и писмено на е-мейл: obrazovanie@gabrovo.bg.

 

 onlajn

Нашите учители

 

Г-жа Маринела Лалева - Обич, опит и прогрес

Г-жа Маринела Лалева е учител с дългогодишен опит и доказани умения в работата с деца. Нейните ученици не само постигат значителни академични успехи, но израстват в спокойна и сигурна среда, където получават подкрепа, изграждат нравствени ценности, учат се да помагат, да проявяват разбиране и да бъдат съпричастни! Деца с големи усмивки и големи сърца! Тази година г-жа Лалева ще изпрати с гордост и малко тъга своя пореден випуск пораснали ученици, за да посрещне с отворени обятия първокласниците от випуск 2021-2022 през септември!

Запознайте се с нея!

 

Г-жа Мария Найденова - Ентусиазъм, грижа и иновации

Г-жа Мария Найденова е изключителен учител, който приема всяко дете  и се старае не само да му даде стабилна академична база, но да бъде и  слушател, съветник и ментор по пътя към порастването. Изпълнена с ентуасиазъм, тя повежда своите ученици към необятен свят от знания и умения, поднесени по модерен и разбираем начин. Стреми се да подхожда индивидуално към всяко дете. Тази година г-жа Мария Найденова ще посрещне своите малки първокласници, нетърпеливо чакащи да да прекрачат училищния праг!

 Запознайте се с нея!